SchalmSmart SchalmSmart SchalmSmart SchalmSmart SchalmSmart SchalmSmart SchalmSmart

Contact

Boekingen

Wilt u SchalmSmart boeken dan kan dat via Secretariaat SchalmSmart, tav. Afra Laan of bel 0228 582880. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Voor vragen en/of boekingen kunt u ook het formulier invullen, er wordt daarna contact met u opgenomen door het Secretariaat van SchalmSmart.

Waarom zingen bij het Levenslied- en Smartlappenkoor SchalmSmart?

Er zijn veel mensen in Nederland die zingen. Muziek is een geweldige manier om je gevoelens te uiten. In koorverband zingen heeft veel voordelen. Je leert er onder de deskundige leiding van onze dirigent de ademhaling te regelen en de stem te gebruiken. Al snel merkt je dat je veel beter kunt zingen dan je zelf ooit zou hebben gedacht.

Daarnaast is zingen uitermate leerzaam en ontspannend. Je komt in aanraking met muziek en leert deze te waarderen. Een andere wereld gaat voor je open.

En dan die bijzondere ervaring, de uitvoering! Op een goede dag sta je met het complete koor en onder begeleiding van piano, accordeon en gitaar op het podium. De beleving van muziek op deze wijze is intens.

Zingen is ook enorm ontspannend. Tijdens repetities ben je geconcentreerd bezig en is er geen moment dat je aan het dagelijkse werk of eventuele zorgen zult denken. En dan ook….het is heel goed en gezond voor lijf en longen om te zingen.

De sfeer binnen SchalmSmart is gezellig, heel open en spontaan. Je zult hier al snel nieuwe kennissen en vrienden kunnen maken en opdoen.

Al met al redenen genoeg waardoor je mogelijk nieuwsgierig bent geworden. Kom eens kennismaken met ons koor! Je bent van harte welkom.

Een telefoontje vooraf aan onze secretaris Afra Laan of een ander bestuurslid wordt gewaardeerd. We kunnen je dan op een juiste wijze introduceren.

Samen Zingen met Gezelligheid werken we aan een Goede uitvoering. Muziekkennis is handig, maar niet noodzakelijk.

Wij repeteren op de woensdagavond, 1x per 2 weken(de even weken) van 20:00 - 22:00 uur in het Dorpshuis De Schalm, Westwoud.